Wat ligt de Burgel er deze gure najaarsavonden prachtig bij met de pittoreske bruggetjes en gezellige lampjes die weerspiegelen in het water. Een nostalgisch beeld waarin een oud feest als Sint Maarten heel mooi uit de verf komt!

Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert Poort20 ook dit jaar weer Sint Maarten in de Binnenstad! Speciaal voor kinderen in de binnenstad en andere kinderen die graag mee willen doen. Vrijdag 11 november 2016 van 18:30 uur tot 20:00 uur gaat het weer gebeuren! We verzamelen bij de muziektempel op de Nieuwe Markt. Daarna kan iedereen zelf de route gaan lopen. De kinderen komen met (eigengemaakte) lampions langs de deuren, zingen Sint Maarten liedjes en ontvangen vervolgens wat lekkers als beloning!

Op https://www.facebook.com/Poort20/?fref=ts  houden we iedereen op hoogte van het nieuws rondom Sint Maarten in de binnenstad. Samen maken we er een prachtige avond van in onze mooie Kamper binnenstad!
Datum & tijd
11 November 2016
18:30 - 20:00
Adres
Muziektempel
Nieuwe Markt
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media