Op vrijdag 25 november a.s. wordt de Kamper bevolking, op uitnodiging van oud Kampenaar Dhr. Perrin uit Canada, voor de zestiende keer getrakteerd op een concert. Onder de naam 'Kampen in Concert' zullen traditiegetrouw Ab Weegenaar, organist van de Bovenkerk en het Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. hun medewerking verlenen.

Het gratis concert is inmiddels een begrip geworden tot ver buiten Kampen. Het mag zich dan ook verheugen in een nog steeds groeiende belangstelling. Ab Weegenaar verzorgd naast de begeleiding van het koor een drietal orgelsolo’s (o.a. de Toccata van Jules Grison) op het beroemde Hinsz-orgel. Daarnaast zal hij de fagot bespelen in het komische “Der alte Brommbär” met DEV-dirigent Gerwin van der Plaats aan de piano. Het Kamper Mannenkoor zingt een gevarieerd programma van geestelijke liederen, klassieke werken waaronder het laatste koorarrangement wat Ere-dirigent Klaas Jan Mulder voor het koor schreef; “Zoals het hert dorst”.

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Van harte welkom.
Datum & tijd
25 November 2016
20:00 - 21:30
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
Gerwin Plaats

www.devkampen.nl
gerwinvanderplaats@ziggo.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media