Voor de laatste maal in 2016 organiseert cultuurZIEN op zaterdag 26 november een stadswandeling. In de geest van de tijd van het jaar wordt er gewandeld langs heiligen in de Kamper binnenstad. Iedere Kampenaar kent de St. Nicolaaskerk, de St. Jacobstraat en huis St. Joris. Maar waar lag de St. Geertruidensteeg, waar stond de St. Franciscuspoort of waar was drukkerij ''In St. Lucas''? En wie waren St. Anna, St. Agnes en St. Brigitta precies? Voor liefhebbers wordt deze laatste stadswandeling van 2016 feestelijke afgesloten met een bezoek aan de tentoonstelling ''Goed Nieuws'' in het Ikonenmuseum.

Startpunt van de stadswandeling is het Hof van Breda aan de Marktsteeg, om 14.00 uur. De deelnamekosten voor de wandeling bedragen € 6, - p.p. (met biebpas € 5, -). Voor wie naar het Ikonenmuseum gaat, betaalt nog eens € 6, - p.p. toegang, met museumkaart gratis. Vooraf opgeven voor deelname is niet nodig, tenzij men met een groep komt.
Datum & tijd
26 November 2016
14:00 - 15:30
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 AK Kampen
Contact
Carin Koopman

www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media