Dit jaar voor de derde keer in Kampen, de Santa Run. Loop ook mee voor het goede doel. We starten op de Plantage en maken een wandeling door het historische Kampen. Na afloop kun je een hapje en een drankje nuttigen op de gezellige plantage. Aansluitend start KIOK Kampen en is de stad in kerstsferen gehuld. De opbrengst komt ten goede van de lokale samenleving. 

Natuurlijk mag je hardlopen maar ook wandelaars, kinderen rolstoelgebruikers en huisdieren (mits aangelijnd) zijn welkom!

We starten in 3 groepen: als eerste de hardlopers, als tweede de wandelaars, als derde wandelaars met kinderwagens, buggies, rolstoelen en huisdieren. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: kampen.rotarysantarun.nl.

Doe gezellig mee!
Datum & tijd
17 December 2016
10:30 - 13:00
Adres
Santa Run Kampen
Plantage (horecaplein)
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media