Altijd al eens graffiti willen spuiten?
Dat kan nu tijdens een workshop voor kinderen (7 t/m/ 15 jaar). Tijdens deze workshop leer je in 2 uur tijd hoe je een supergaaf graffiti kunstwerk kunt maken.

Je krijgt eerst een korte uitleg over de beschermende kleding en de spuitbussen. Als laatste krijg je uitleg hoe je in 5 korte stappen een supergaaf kunstwerk kunt gaan maken! Na deze uitleg gaan we aan de slag!

We gaan beginnen met een abstracte achtergrond te maken waarbij je allerlei kleuren kunt gaan gebruiken. Aan de hand van een lettertype gaan we bv je naam, je favoriete voetbalclub, of je huisdier op het doek zetten. Uiteraard is er hulp bij het zetten van de tekst op het doek wanneer dat nodig is. We gaan daarna de letters van kleuren voorzien, en het krijgt een extra mooi resultaat wanneer je om de letters dikke zwarte randen gaat zetten! Aan het eind van je kunstwerk kun je het nog extra mooi maken door je kunstwerk te voorzien van sjabonen die je erop kunt spuiten zoals sterren of hartjes bijvoorbeeld. Uiteindelijk heb je na 2 uur een supervet kunstwerk wat je thuis aan je muur kunt gaan hangen!

De workshops zijn iedere zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur
Op donderdagavond zijn er workshops van 19.30 tot 21.30.

Mocht je met een groep volwassenen een workshop willen volgen dan kan dat ook. Informeer even naar de mogelijkheden.
www.soulvation-art.nl


Datum & tijd
03 December 2016
14:00 - 16:00
Adres
Small steps dikkertje dap (atelier Zus en Suus) achterkant van het pand
Harmoniepad 6
8265 pk Kampen
Contact
Gerald Zieleman
06-42016684
www.soulvation-art.nl
info@soulvation-art.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media