Tijdens de Quintus Kunstmiddag op zaterdag 10 december staan twee dansworkshops en een schilderworkshop op het programma!

Workshop Hiphop 14.00 - 15.00 uur
Bij deze Hiphop-workshop combineert dansdocent Tushar Changoer strakke bewegingen en 'flow'. Met gekke of juist grappige bewegingen daagt hij zijn deelnemers uit en probeert zo het beste in hen naar boven te halen. Leer nieuwe moves, een te gekke choreo en laat je inspireren! Voor deelnemers vanaf 13 jaar.

Workshop Afrovibes 15.15 - 16.15 uur
Afrodans gecombineerd met Urban- en Jazz-invloeden. Dat is waar het bij de workshop Afrovibes allemaal om draait. De nadruk ligt op dynamiek, kracht, gegrondheid en energie. Leer nieuwe moves, een te gekke choreo en laat je inspireren! Voor deelnemers vanaf 13 jaar. Enne... kun je geen genoeg krijgen van dansen, schrijf je dan gewoon voor beide dansworkshops in!

Schilderen met acryl 14.00 - 16.30 uur
Na een korte introductie en uitleg over het werken met acrylverf, maak je een eigen abstract stilleven van 30 x 40 cm. We werken in lagen en experimenteren met materiaal en technieken, waarbij je een duidelijke stap voor stap begeleiding krijgt door de docent om tot een mooi resultaat te komen. Een gezellige, creatieve en leerzame schilderworkshop, waarbij je aan het einde van de middag met een geweldig schilderwerk naar huis gaat. Aantal deelnemers: maximaal 10! Dus wees er snel bij want vol = vol!

Iedere 2e zaterdag van de maand kun je een heerlijke middag actief of creatief aan de slag bij Quintus. Tijdens deze Kunstmiddagen volg je voor slechts € 7,50 euro één van de leuke en inspirerende workshops, inclusief koffie en thee! Je kunt alleen komen maar nog leuker: neem je vader/moeder, zoon/dochter, broer/zus, vriend/vriendin of buurkinderen mee! Inschrijven via www.quintuskampen.nl. Meer info: 038-3371200.
Datum & tijd
10 December 2016
14:00 - 17:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media