Op zaterdag 10 december 2016 zullen Leeways en Potential Criminal ’t Ukien laten swingen. Na een heerlijk optreden van Leeways tijdens ’t Full Color Festival was de vraag van het publiek helder. Dit willen wij vaker zien.

Tijdens het Full Color Festival 2016 heeft het Kamper publiek al kennis mogen maken met Leeways. Na alle positieve reacties was er nog maar één optie over, deze band moet in ’t Ukien komen.

Leeways
Vijf karakters, vijf meningen. Het lijkt een recept voor een ramp, maar in het geval van Leeways is het gevolg een kolkende mix van zonnige muziek en harde levenslessen. Noem het reggae met ballen, noem het uitbuikrock, noem het waarheidsfunk. Leeways richt zich op je heupen en je hersenen.
Met hun eigen geluid maken ze in iedereen wat los, voor de band maakt het niet uit wie er voor hen staat, het wordt sowieso een feestje.

Potential Criminal
De naam Potential Criminal is puur een prikkeling voor het brein en heeft voor de rest niets te maken met criminaliteit. De band is voornamelijk Engelstalig, maar hun Nederlandse moedertaal gooit diversiteit in het repertoire. Buiten het feit dat er veel wordplay en punchlines in te teksten zitten, wordt er ruimte gemaakt voor storytelling. Elke tekst omschrijft meningen en ervaringen, maar geven je de vrijheid van eigen interpretatie. Dit wordt muzikaal aangedikt door de rest van de band, bestaande uit een gitarist, bassist, pianist en vrouwelijke drummer.

Een avond vol levens lessen en goede muziek van Leeways en Potential Criminal, het kan op zaterdag 10 december vanaf 20:30 uur in ’t Ukien te Kampen. Tickets zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar bij Blue Music, De Fantast en online via de website van ’t Ukien. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur € 7,50. Meer informatie: www.ukien.nl
Datum & tijd
10 December 2016
20:30 - 02:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
0383317232
www.ukien.nl
s.dul@welzijnkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media