Emerald A Tribute To ThinLizzy

Samengebracht door hun bewondering voor de Ierse hardrockband Thin Lizzy (onder meer bekend van de hits Whiskey in the Jar en The Boys Are Back In Town) heeft de vijfmans rockformatie Emerald de krachten gebundeld om als Thin Lizzy Tribute Band op zo authentiek mogelijke wijze een muzikale ode te brengen aan Phil Lynott en de zijnen.

Met hun ervaringen gebundeld, heeft Emerald maar één doel: met de huidige bezetting muziekliefhebbers en (hard)rockfans uit alle windrichtingen te laten genieten van de beste Thin Lizzy nummers.

EMERALD bestaat uit: Martijn Koerselman (basgitaar), Wilco Lindeboom (gitaar), Bart Eleveld (gitaar), Florian Groothuis (drums) en Mark Heus (zang).

The Stevie Ray Vaughan experience
Geïnspireerd door zijn oudere broer begon Stevie Ray al op jonge leeftijd met gitaar spelen. Omdat Stevie niet wist wat hij wilde worden verhuisde hij naar Taxas en werd daar beroepsartiest. Stevie’s muziek kent zijn roods in de stevige blues, jazz en rock and roll. Door samenwerkingen met onder andere David Bowie, Jackson Browne en Robert Cray is zijn diversiteit nog sterker geworden.

Het artiesten bestaan ging Stevie niet in de koude kleren zitten en raakte verslaafd aan drank en druks. Echter is hij op 27 augustus 1990 gestorven aan een tragisch helikopter ongeluk.

Met dezelfde wispelturigheid als Stevie heeft de Stevie Ray Vaughan Experience een setlist samengesteld. Zodat u vanaf het begin tot het einde muzikaal zal worden geprikkeld. De band bestaat uit: Harmjan, Richard, ad en Martijn.
Datum & tijd
23 December 2016
20:30 - 02:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
0383317232
www.ukien.nl
s.dul@welzijnkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media