Tijd voor een heerlijke avond in ’t Ukien met een Slice of Bob Dylan.

Hij behoort tot de iconen van deze tijd. Generaties lang tot op de dag van vandaag wordt hij beluisterd en nog altijd verschijnt er nieuw werk van hem en bespeelt hij de podia. Als er iemand is geweest die op de geschiedenis van het lied in de popmuziek invloed heeft gehad, is het wel Bob Dylan. Met legendarische nummers, maar ook met minder bekend werk dat eigenlijk net zo goed die aandacht verdient.

Die aandacht krijgt het in ‘A Slice of Dylan’, het project en gelijknamige nieuwe album van musicus Marc Klaassen en zanger Michel van Dijk (o.m. Brainbox, Alquin). Zij vertolken muziek van Dylan op hun eigen manier.
Bekend en minder bekend werk gespeeld met een 'bluesy touch’ en een rafelig rock-randje. Sterke teksten doorleefd gezongen en met hart en ziel gespeeld.

Tickets vvk 6 euro en aan de deur 10 euro. Deur open om 20:00 aanvang 20:30.
Datum & tijd
21 January 2017
20:00 - 02:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
0383317232
www.ukien.nl
s.dul@welzijnkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media