Het feestelijke “For unto us a Child is born” op een melodie van G.F. Handel, “De Koninklijke Lijn” en “Stille nacht” van Franz Gruber zijn geliefde werken. Inderdaad, muziek waarbij u eigenlijk spontaan wilt meezingen of mee neuriën- of stiekem alleen in uw eigen hoofd. Een ding is zeker: in de verwarmde kerk uitgerust met beamers zult u zich sowieso deelgenoot voelen van deze luisterrijke muziek. Stereo programmeert dit unieke kerstconcert dit jaar maar één keer en dit sfeervolle concert is populair dus wees er snel bij! De toegangskaarten zijn met korting te koop in de voorverkoop bij leden en webshop http://shop.stereogenemuiden.nl kosten € 10,00. Kaarten t/m 12 jaar € 5,00. Bij de ingang van de kerk is de prijs € 12,50

Kerk open 19:00 uur – Samenzang 19:15 uur – Aanvang concert 19:30 uur

Bereikbaarheid en parkeren:
Betaald parkeren in het centrum van Kampen kan deze avond lastig zijn. U kunt gratis parkeren aan het Burgemeester Berghuisplein en vandaar naar de Bovenkerk 600 mtr. lopen. Zie ook https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen.
Datum & tijd
17 December 2016
19:00 - 21:30
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
A.W. Vos

http://www.stereogenemuiden.nl/
penningmeester@mannenkoorstereo.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media