De 6 kunstenaars: Rob Roos, Alina Hoving, Timon Schellingerhout, Jasper Tuinman, Susanne Maria Wolf en Work#art stellen hun werk tentoon tijdens de expositie KLEM.

De titel van deze expositie is niet toevallig gekozen. De meeste kunstenaars spelen in op het thema maar het is ook een verwijzing naar de situatie van een groot aantal kunstenaars in Kampen. Voor velen van hen geldt dat hun experimentele werk niet makkelijk om te zetten is in een verdienmodel, zoals dat bij ‘gewone’ ondernemers het geval is. Om hun werk te kunnen voortzetten, zijn ze dus aangewezen op betaalbare ateliers. Het gebouw aan de Ebbingestraat wordt anti kraak verhuurt door de Gemeente Kampen aan Stichting Ateliervoorziening Kunstenaars Kampen (STAKK). De STAKK zet zich in om geschikte, betaalbare ateliers in Kampen te verhuren aan (momenteel ca. 25) kunstenaars. Door de verkoop van het pand door de Gemeente raken de kunstenaars hun atelier kwijt en waar ze dan naar toe moeten is een grote vraag, kortom deze groep zit behoorlijk KLEM. Deze expositie is een van de wegen om hier aandacht voor te vragen bij publiek, bedrijven en overheid.
Datum & tijd
12 December 2016
10:00 - 16:00
Adres
KLEM
1e Ebbingestraat 12
8261 XC Kampen
Contact
Susanne Maria Wolf
+31627506083
www.susannemariawolf.com
susannemariawolf@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media