Wist je dat zingen heel ontspannend kan zijn? Met een (steeds) diepere ademhaling en de stem die daardoor (steeds) dieper zakt resoneert de klank (steeds) diep(er) in je. Hmmmmm.. Probeer maar eens, zeg maar eens: 'Hmmmmm', en rek het lekker lang uit. Voel je het? Als een lekker warm bad stroomt zo'n klank door je heen, kun je erin baden.

Vrijdag 16 december EN/OF 23 december, van 20.00 - 21.15 uur kun je een uur lang ervaren wat zo'n ontspannen manier van zingen, zo'n klankbad, met je doet. Je mag luisteren, je mag meezingen, je mag liggen, je mag zitten, in het midden van de ruimte of aan de kant... Neem een lekker kleedje mee, en een kussen, zodat je het jezelf zo comfortabel mogelijk kunt maken.

Geef je snel op, want er is plek voor maximaal 10 personen.
Entree: 10,00 euro, ter plekke te voldoen.
Locatie: Huys der Kunsten
Opgeven kan hier: http://eepurl.com/cruwD5
Datum & tijd
16 December 2016
20:00 - 21:15
Adres
Huys der Kunsten
Voorstraat 20
8261 HS Kampen
Contact
Jolanda Mulder
06-13731067
www.eennieuwekijk.nu
jolanda@eennieuwekijk.nu
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media