Op zaterdag 24 december, Christmas Eve, zingt het Kampen Boys Choir een Festival of Lessons and Carols in de Bovenkerk in Kampen.

Net zoals op dezelfde tijd in Cambridge begint het met één enkele jongenssopraan die – in processie – a capella het ‘Once in royal David’s city’ zingt. Daarna volgt het koor, waarna u de komende 70 minuten de mooiste Engelse kerstmuziek kunt beluisteren,omlijst door negen lezingen uit het kerstevangelie.

Een aantal malen worden de aanwezigen uitgenodigd bekende Engelse Carols mee te zingen. In navolging van de Engelse jongenskoren in de kathedralen en colleges weten de heldere jongensstemmen zich gesteund door kernachtige tenoren en bassen en mannelijke alten: de zogenaamde countertenors. Het magistrale orgel en de prachtige akoestiek van de Bovenkerk zijn bij uitstek geschikt voor deze muziek. Kortom: een Christmas Eve zoals in Cambridge.

Dit Festival of Lessons and Carols begint om 15.30 uur; de deuren gaan open om 14.45 uur. Kaarten à € 15,00 zijn online vooraf te bestellen via de website www.kampenboyschoir.nl of bij Read Shop Boekhandel Bos in Kampen

Aan de kerk kosten de kaarten € 17,50. Jongeren tot 18 jaar hebben recht op een kaart van € 10,00, verkrijgbaar aan de kerk en de Read Shop
Datum & tijd
24 December 2016
15:30 - 17:00
Adres
De Bovenkerk
Koornmarkt 28
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media