Na het succes van afgelopen jaar heeft de Nederlands Gereformeerde Kerk Kampen besloten de kerstnachtdienst ook dit jaar weer te gaan organiseren. Dit jaar met het thema:

All you need is love!

Het zal een kerstnachtdienst worden die je niet zo snel zult vergeten. Net iets anders dan de andere kerstnachtdiensten in Kampen, een iets minder traditionele dienst dan je zou verwachten. Want wie zingt er nu liederen van onder andere Bløf, Nick en Simon en Bryan Adams in een kerstdienst? We hebben een toffe band samen gesteld onder leiding van Gert van Heerde. Kees Stam zal een praatje houden. De rest van de dienst zal aan elkaar worden gepraat door Steven Bruintjes!

De kerstnachtdienst begint om 22:00 uur. De kerk zal om 21:30 de deuren openen en dan zijn jullie van harte welkom. Adres: Broederweg 32 – 8261 GT Kampen. De warme drank en iets lekkers staat dan al voor jullie klaar.

Hebben jullie er ook al zo zin in? Wees welkom!
Datum & tijd
24 December 2016
22:00 - 23:30
Adres
Nederlands Gereformeerde Kerk
Broederweg 24
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media