In januari 2017 presenteert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Vuur & Vlam produkties de swingende feelgood musical The Wiz ter ere van het 125-jarig bestaan van de Stadsgehoorzaal.

De swingende feelgood musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. Met wereldhits als Ease On Down The Road en A Brand New Day.

De regie is in handen van musicalartiest Wieneke Remmers o.a. bekend van hoofdrollen in The Sound of Music, Toon Hermans en Op zoek naar Evita. Verder werken we met een grote groep professionals waaronder musicalawardwinnaar Marcel Visscher en kostuumontwerper Glenn Hewitt.

Premiere 18 januari
We vieren de jubileumproductie met een spetterende premiere in gala outfit, drankje en een feestje na! Dresscode: Black Tie
Kaarten €17,50 volwassenen en €15,00 t/m 12 jaar.

Voorstelling 19 januari
Kaarten €13,50 volwassenen en €10,50 t/m 12 jaar.

De voorstellingen op 20, 21 en 22 januari worden u aangeboden door het BankGiro Loterij Theaterweekend.

Maak kennis met de cast:

Dorothy - Anne Verhart
De leeuw - Jac Ruiten
De vogelverschrikker - Esmee de Boer
De blikkenman - Mark Pathuis
De WIZ en Sadista - Marcel Visscher


De entree bedraagt € 17,50 | € 17,50 sgz pas | € 15,00 jeugd t/m 12 jaar

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media