Na het succes van voorgaande jaren, organiseren De Daltons dit jaar alweer de vijfde editie van het Koppel-darttoernooi. Op vrijdagavond 10 februari 2017 vanaf 19.00 uur (Deelnemers uiterlijk 18.30 uur aanwezig). Ook dit jaar wordt het darttoernooi gehouden bij Peppers Unlimited, Middenweg 5 in IJsselmuiden. Een leuk avondje uit, met volop gezelligheid en vertier. Ook als u geen darter bent, zult u zich deze avond zeker niet vervelen. U kunt genieten van muziek van DJ Nieck. Verder zal het u aan niets ontbreken op het gebied van eten en drinken. Deze avond worden er mooie prijzen verloot. Extra service is de pendeldienst die u vanaf 22 uur weer thuis kan brengen. (Binnen een straal van 5 km., kosten € 5,- p.p.) 

Kortom een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor een goed -lokaal- doel.

Lokale goede doelen
Enkele van de lokale doelen die de Daltons afgelopen jaar konden steunen zijn:
een donatie voor onderzoek naar de zeldzame hersenziekte-SCA1, een bijdrage aan Wereldlichtjesdag, sponsoring van een sporter die geld inzamelde voor het KWF. Daarnaast kon een donatie worden gedaan aan stichting Bucketlist voor het verwezenlijken van een grote wens van een ongeneeslijk ziek man uit IJsselmuiden. Daarnaast kon deze man en zijn gezin een vakantie aangeboden worden. Dit is een greep uit de doelen die De Daltons konden steunen met de opbrengst van het Daltons Darttoernooi 2016.

Doe mee!
U kunt deelnemen aan het darttoernooi als koppel. Het inschrijfgeld is € 20,- per koppel. Opgeven kan tot uiterlijk zondag 15 januari, maar wees er op tijd bij want vol = echt vol. Voor nadere informatie of opgave kunt u (uitsluitend!) mailen naar: stichtingdedaltons@gmail.com

Kunt u een bijdrage leveren?
De Daltons zijn nog op zoek naar bedrijven of sponsoren die met een prijs willen bijdragen aan de verloting die deze avond gehouden zal worden.
De namen van de deelnemende bedrijven worden verschillende keren omgeroepen en zullen vemeld worden op een bedankpagina in Streeknieuws.

Wie zijn de Daltons?
Stichting ‘De Daltons’ is een stichting uit IJsselmuiden die zich in de regio wil inzetten voor mensen in nood door het inzamelen van geld voor lokale goede doelen. De Daltons zijn gewone jongens die willen werken zonder strijkstok. Stichting ‘De Daltons’ is niet gebonden aan enige organisatie, waarvoor ze zelf iets organiseren en evenmin is zij gebonden aan enige maatschappelijke, kerkelijke of politieke richting. De Daltons willen acties, evenementen en activiteiten organiseren, waarbij de bevolking actief kan meedoen of als toeschouwer aanwezig kan zijn. Uitgangspunt daarbij is dat het aantrekkelijk moet zijn voor u als sponsor, voor u als deelnemer, voor het goede doel om de opbrengst, maar ook voor ons om te organiseren. De Daltons willen graag iets betekenen voor sponsors die de stichting een warm hart toedragen. Neem voor informatie gerust contact met ons op; bij ons houdt het niet op bij ontvangen; we geven er graag iets voor terug. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij heten u van harte welkom op het toernooi!
Datum & tijd
10 February 2017
19:00 - 02:00
Adres
Pepper Unlimited
Middenweg 5
8271 RP IJsselmuiden
Contact
Erik Fien
0628141394
https://www.facebook.com/StichtingdeDaltons/
stichtingdedaltons@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media