Elk jaar organiseert de IJOV weer de lampionoptocht. Een uniek evenement op Koningsdag.

Ook dit jaar zal er weer een kleurrijke stoet met versierde wagens, skelters, fietsen en dergelijke door IJsselmuiden trekken. Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Dat kan nog steeds! Versier je skelter of je fiets, zorg voor een mooie lampion en je kunt al meedoen!

Deze traditionele optocht waar scholen, verenigingen en particulieren aan kunnen meedoen, zal mede door de inbreng van de muziekkorpsen weer een succesvol geheel worden. Opgave kan vanaf 19.30 uur op de hoek Dorpsweg/Burgemeester van Engelenweg.

Na afloop van de lampionoptocht krijgt iedere deelnemer bij inlevering van het startnummer hun startgeld. Iedere ondernemer kan zich aanmelden voor de reclamekaravaan. Dit kan ter plaatse of van te voren bij Gerwin Oostendorp, tel. 038-3312178. Opstellen in de Zandstraat bij de kruising Burg. Van Engelenweg/Dorpsweg.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media