We hebben bij de vorige boslopen al vele sportievelingen mogen ontvangen en nu de rust weer is teruggekeert na alle feestdrukte kun je op 29 januari 2017 een heerlijke ontspannen loopronde maken in het Roggebotsebos op de 'vroege' zondagmorgen. Heerlijk toch?!

Het Roggebotsebos is het steeds veranderende decor van deze heerlijke boslopen. Lopers wanen zich telkens in het veranderende decor van moeder natuur. Hoe het parcours er tijdens de eerst volgende bosloop op zondag 29 januari bij ligt weet niemand. Wellicht een winter wonderland? Het startsein zal net als bij de eerste bosloop om 09:30 uurgegeven worden. Iedereen kan meedoen, dus loop met je gezin, met je buren of met vrienden en vriendinnen een mooie loopronde door het Roggebotsebos. Parkeren kan op de parkeerplaats achter het AZC Dronten, de start is vlakbij de parkeerplaats.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media