Op 18 februari organiseert Welzijn Kampen een jeugddisco voor leerlingen uit groep 7 en 8 binnen de gemeente Kampen. De jeugddisco vind plaats in Jeugdhonk The Take, gevestigd aan de Oosterholtseweg 11C in IJsselmuiden. De jeugddisco begint om 19:30 uur, en zal stoppen om 22:00 uur. We gaan er samen een gaaf feestje van maken!

Er zullen veel special effects zijn gedurende de jeugddisco: zo zullen we onder andere gebruik maken van grootse lichten, lasers en een rookmachine. Daarnaast hebben wij een pooltafel, dartbord en een voetbaltafel waar de kinderen gebruik van kunnen maken gedurende de avond.

U kunt uw kind opgeven voor de jeugddisco door een e-mail te sturen naar: letsplayswik@gmail.com. Vermeld in de e-mail de naam, leeftijd en de school waar uw kind op zit. Als reactie op uw e-mail ontvangt u dan een persoonlijke E-ticket voor de jeugddisco die uw zoon of dochter kan meenemen naar de jeugddisco.

Wij verloten onder alle aanmeldingen ook nog eens 2 bioscoopkaarten voor een film naar keuze in de nieuwe Pathé bioscoop in Zwolle. Na afloop krijgen ALLE kinderen ook nog eens een goodiebag mee naar huis met daarin leuke kortingsbonnen aangeboden door diverse ondernemers binnen de gemeente Kampen.

Deelname is uiteraard gratis, maar LET OP: VOL = VOL!
Datum & tijd
18 February 2017
19:30 - 22:00
Adres
Jeugdhonk The Take
Oosterholtseweg 11C
8271PS IJsselmuiden
Contact
Jordy de Maar
+31 0648682315
welzijnkampen.nl
letsplayswik@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media