Zaterdag 14 januari a.s. staat de korfbalderby Wit-Blauw / Green Organics 1 - DOS Kampen / Veltman 1 op de agenda. De vorige stadsderby leverde een boeiende wedstrijd op tussen de Zwart-gelen en Wit-blauwen met als eindresultaat een overwinning voor Wit-Blauw.

Zestig doelpunten, iedere seconde van de wedstrijd boeiend, afgeladen tribunes en een wisselend scoreverloop, het waren de ingrediënten van een gedenkwaardige Kamper korfbalderby. Twee gelijkwaardige ploegen schotelden in een stampvolle sporthal De Reeve een bijzondere korfbalwedstrijd voor, waarbij Wit-Blauw in de slotfase net wat slimmer speelde. Het werd 29-31.

Of dit de ingrediënten zijn de derby van aanstaande zaterdag moeten afgewacht worden, een ding is zeker, beide ploegen zullen tot het uiterste gaan om de overwinning te kunnen claimen.

Speciaal voor de thuisblijvers die geen plekje kunnen bemachtigen in Sporthal de Reeve of de wedstrijd vanuit de luie stoel willen volgen zendt Kampenonline de wedstrijd LIVE uit via haar website (www.kampenonline.nl) en Facebook ( www.facebook.com/Kampenonline).

De wedstrijd wordt voorzien van commentaar door Cees Visscher (DOSK) en Jasper Keizer (Wit-Blauw). Voorafgaand aan de wedstrijd zullen er diverse gesprekken zijn met de trainers en spelers.
Datum & tijd
14 January 2017
20:00 - 22:00
Adres
Dhr.
Motet 49
8265RV Kampen
Contact
Gert Bartelink
0623395732
www.kampenonline.nl
mail@gertbartelink.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media