Zaterdag 21 januari 2017 vindt D.V. het Traditionele Nieuwjaarsconcert plaats in de Bovenkerk te Kampen.  Aan dit concert werken mee: het bekende Chr. mannenkoor Jeduthun, Herv. Gem. Zangvereniging Vox Jubilans, Arjan en Edith Post en Marcel van de Ketterij. Er is een collecte die geheel bestemd is voor de Eliëzer- en Obadjaschool te Zwolle. Aanvang concert: 19:00 uur. Deuren open: 18:30 uur. De kerk wordt verwarmd.

Alweer voor de twaalfde keer vindt het Traditionele Nieuwjaarsconcert plaats. Het Traditionele Nieuwjaarsconcert is inmiddels een begrip geworden, de bezoekers komen van heinde en ver naar dit speciale Nieuwjaarsconcert. Deze avond werken het Chr. mannenkoor Jeduthun o.l.v. Arie Kortleven en het Herv. Gem. Zangvereniging Vox Jubilans o.l.v. André van Vliet mee. Marcel van de Ketterij begeleidt de koor- en samenzang. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het trompet duo Arjan en Edith Post. 

Dhr. A. C.W. Hak verzorgt de opening en de sluiting en meester Kloosterman vertelt een verhaal. De collecte is ten bate van de Eliëzer- en Obadjaschool te Zwolle. Jong en oud, van harte welkom!

Nieuwe cd Jeduthun en Vox Jubilans
Tijdens deze avond wordt ook de nieuwste cd van Jeduthun en Vox Jubilans gepresenteerd. Op de cd, uitgebracht door Excellent Recordings, onder de titel: ‘Looft Zijn grote naam’, brengen beide koren liederen ten gehore uit hun eigen koorrepertoire.

Parkeertip: Burgemeester Berghuisplein (gratis parkeren)
Kaarten kunt u bestellen via www.naarhetconcert.nl. Tevens kunt u hier terecht voor meer informatie over het concert.
Datum & tijd
21 January 2017
19:00 - 21:15
Adres
Bovenkerk Kampen
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
AJ Wielink
0655723198
naarhetconcert.nl
info@naarhetconcert.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media