Voor 7 april staat de jaarlijkse trekkersterrit gepland welke georganiseerd wordt door plattelands jongerenvereniging SKIK Kampen. De aanvang van de trekkersterrit is om 19:00 uur bij de Haatlandhaven 13 te Kampen. Tijdens de sterrit rijden zowel de nieuwste en bruutste trekkers als de kleinere oldtimers over de buitenwegen van Kampen en omstreken.

Er worden diverse vragen voorgelegd aan de bestuurder en passagier(s) wat veel inzicht en kennis van hen vraagt. Door de vragen juist te beantwoorden krijgen de bestuurder en passagier(s) de aanwijzingen voor de juiste weg naar het eindpunt. Wanneer alle deelnemers het eindpunt hebben gevonden en de antwoorden zijn beoordeeld vindt er een prijsuitreiking plaats.

Deelname voor leden is € 5, - en voor niet leden € 7,50.
Datum & tijd
07 April 2017
19:00 - 23:55
Adres
Graansloot
Haatlandhaven 13
8263 AS Kampen
Contact
Ronald de Munnik
0636313822

r.m.demunnik@gmail.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media