Op 14 januari 2017 komen, net als voorgaande jaren, weer veel ondernemers en werknemers uit de speciaal- en container transport branche bij elkaar op het Broshuis Event. Op deze dag zijn dit keer ook alle grote truckmerken, DAF, IVECO, MAN, MERCEDES BENZ, RENAULT, SCANIA en VOLVO met zwaartransport trekkers aanwezig.

Naast de truck-fabrikanten en onderdelen leveranciers zullen er ook diverse combinaties van Broshuis klanten met imposante lading te zien zijn. Verder worden er vele demonstraties gegeven en is er genoeg te doen voor de meegekomen kinderen.

Netwerken:
Om 15:00 uur is de traditionele nieuwjaars transportborrel en zouden wij ons erop verheugen met u te kunnen proosten op het nieuwe jaar. Het Broshuis Event begint ’s morgens om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Nu de bedrijfsautoRAI dit jaar niet door zal gaan, is het Broshuis het enige grootse transport Event in 2017..... kortom een dag die u beslist niet mag missen! Om een inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers die wij mogen verwelkomen vragen we je om je vrijblijvend aan te melden via www.broshuis.com.
Datum & tijd
14 January 2017
10:00 - 17:00
Adres
Broshuis
Industriedag 22
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media