Architectuurhistoricus Hans de Man verzorgt opnieuw drie boeiende architectuurlezingen bij Quintus op dinsdag 24 en 31 januari en 7 februari. ‘Le Corbusier, van Ronchamp tot Chandigarh’ is het thema van de eerste lezing op 24 januari.

Het naoorlogse oeuvre van Le Corbusier verschilt in veel opzichten van zijn eerdere werk. Zo hadden de strak gestucte gevels plaatsgemaakt voor ruw beton. Desondanks bleven zijn idealen grotendeels ongewijzigd. Bovendien kreeg Le Corbusier de mogelijkheid om een complete stad vorm te geven: Chandigarh aan de voet van de Himalaya.

Het ontstaan en de ontwikkeling van de traditionele Japanse architectuur staat centraal op 31 januari. De derde lezing op 7 februari gaat over Duiker, Bijvoet en Wiebenga, ook wel apostelen van het nieuwe bouwen genoemd. Na het succes van de eerste serie, beloven deze avonden opnieuw boeiend en leerzaam te worden. Inschrijven voor een voordelig passe-partout van €29,00 euro kan via www.quintuskampen.nl. Kom je op de avond zelf, dan is de entree €15,00 per lezing. Aanvang 19.30 uur.

Datum & tijd
24 January 2017
19:30 - 21:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media