Architectuurhistoricus Hans de Man verzorgt in januari en februari opnieuw drie boeiende lezingen bij Quintus. De traditionele Japanse architectuur staat centraal tijdens de tweede lezing op dinsdag 31 januari.

In de loop van duizend jaar ontwikkelde zich in Japan een wooncultuur die volstrekt haaks stond op die in het westen. Lege, opgeruimde ruimten voorzien van tatamimatten en deuren van papier waren het decor van een ogenschijnlijk simpel en eenvoudig leven. Over het ontstaan en de ontwikkeling van deze traditionele Japanse architectuur vertelt Hans de Man tijdens de tweede lezing op 31 januari.

De derde lezing op 7 februari gaat over Duiker, Bijvoet en Wiebenga, ook wel ‘apostelen van het nieuwe bouwen’ genoemd. Inschrijven voor een voordelig passe-partout van €29,00 euro kan via www.quintuskampen.nl. Kom je op de avond zelf, dan is de entree €15,00 per lezing. Aanvang 19.30 uur.
Datum & tijd
31 January 2017
19:30 - 21:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media