Architectuurhistoricus Hans de Man verzorgt in januari en februari opnieuw drie boeiende lezingen bij Quintus. Deze derde lezing op 7 februari gaat over Duiker, Bijvoet en Wiebenga, ook wel ‘apostelen van het nieuwe bouwen’ genoemd.

Jan Duiker, Bernard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga: veelbelovend waren deze modernisten pur sang die bewezen dat techniek en schoonheid perfect samen konden gaan. Desondanks bleef een echte doorbraak om verschillende redenen achterwege. Wat rest is een bescheiden oeuvre dat in meerdere opzichten kan worden gezien als het beste wat het Nieuwe Bouwen in Nederland heeft voortgebracht.

Inschrijven voor een voordelig passe-partout van €29,00 euro voor de drie lezingen op 24 januari (Le Corbusier), 31 januari (Japanse architectuur) en 7 februari kan via www.quintuskampen.nl. Kom je op de avond zelf, dan is de entree €15,00 per lezing. Aanvang 19.30 uur.

Datum & tijd
07 February 2017
19:30 - 21:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media