In de voorjaarsvakantie een leuke doe-middag voor kinderen van groep 4 t/m 8. Het beloofd een fantastische middag te worden met veel muziek en dans. Muziek maken op een plastic trombone, ritmes slaan op verschillende attributen of dansen met de baton en dan aan het einde van de middag een echt optreden samen met de jeugdleden van Show- en drumfanfare Oranje IJsselmuiden. Meedoen is € 2,- of gratis als je in diezelfde week ook komt springen bij het IJOV kidzz festijn met een stempel GRATIS.

Jij kan erbij zijn: Aanmelden kan door het doorgeven van voorkeur groep, je naam, leeftijd, telefoonnummer, en emailadres naar: promotie@oranje-ijsselmuiden.nl of aanmelden op donderdag 23 februari tussen 12.15 en 12.45 uur in de sporthal Oosterholthoeve in IJsselmuiden.
Datum & tijd
23 February 2017
13:00 - 17:30
Adres
Oosterholthoeve
Oosterholtseweg 11
8271 PS IJsselmuiden
Contact
HA van den Brink - Berghuis

www.oranje-ijsselmuiden.nl
promotie@oranje-ijsselmuiden.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media