Pak je spandex of gescheurde spijkerbroek maar uit de kast, want Café The Corner neemt je mee terug in de tijd van lange haren en gillende gitaren. Op vrijdagavond 27 januari brengt de band Rock The Night een repertoire mee vol 80s rock classics.

Rock The Night is een 80s Rock Tribute band met leden die hun sporen reeds hebben verdiend op nationale en internationale bodem. Op het podium pakt Rock The Night het groots aan. Tijdens een fantastische show met veel energie spelen ze bekende klassiekers van rocklegendes als Van Halen, Whitesnake, Europe, Journey, Toto, Bon Jovi, Guns `N Roses, Heart, Survivor, Scorpions etc.
Daarbij transformeert de band zichzelf ook terug in de tijd van de jaren 80; met lange haren, strakke spandex broeken en witte gympen is het plaatje compleet. Kortom: deze show is op en top Glamrock!

De band speelt van 22:00 tot 0:30u. Als de laatste gitaarklanken zijn uitgestorven neemt DJ Nico Sixx de geluidstafel over om deze 80s Rock Tribute tot in de vroege uurtjes door te laten gaan.
Datum & tijd
27 January 2017
21:00 - 05:00
Adres
Rockcafé The Corner
Buiten Nieuwstraat 3-5
8261AP Kampen
Contact
Frank Schilperoort

http://www.skillperomusic.nl/
frank@skillperomusic.nl
Doelgroep
Senioren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media