Vrijdag 10 februari a.s vindt er weer het jaarlijks benefietconcert plaats tbv Stichting Galilea. De opbrengst van dit concert komt na aftrek van div. kosten verder in zijn geheel ten goede aan het werk van de Stichting.

De stichting is actief met evangelisatie, kleinschalige projecten in Kenia (bijv. scholing jongeren, landbouwprojecten, verstrekking zaden enz.) Carolien Zijda coördineert. dit werk De gelden die vrijkomen dmv het organiseren van dit soort concerten en de jaarlijks terugkerende Galileadag maken het mogelijk om dit moeilijke en mooie werk te kunnen doen.

Het concert vindt plaats in Kerkelijk Centrum De Hoeksteen Goudplevier 103 te IJsselmuiden. Verder verlenen belangeloos hun medewerking aan dit concert: Joyful Sound o.l.v. dirigent Jan Geert Taekema. Het orgel en de vleugel wordt bespeeld door Gerwin van der Plaats.

Aanvang van dit concert is 20.00 uur, deuren open 19.30 uur.
Toegang is gratis wel zal er een collecte gehouden worden voor het ondersteunen van het werk van Stichting Galilea.
Datum & tijd
10 February 2017
20:00 - 21:30
Adres
Kerkelijk Centrum De Hoeksteen
Goudplevier 103
8262bv IJsselmuiden
Contact
Wichert Agema
0383328197

wagema@ziggo.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media