Eetatelier Prosit! kookt vanaf 2 februari elke donderdag in Zwolle volgens de kPNI. Met een knipoog naar Weston Price wordt ook bottensoep naast andere soep geserveerd. De gerechtenkaart kent bij voorkeur biologische vis- en vleesgerechten met streekgroenten en bijpassende verrassende biologische wijnen. 

Opening
De opening van het Eetatelier is op donderdag 2 februari 2017 om 16.00  - 19.00 uur. U bent van harte uitgenodigd voor een impressie van onze gerechtenkaart na aanmelding op: eten@eetatelierprosit.nl. We hebben lange tafels, dus eet u niet alleen. Welkom!

Gastvrij Happen
U vindt Eetatelier Prosit! elke donderdag bij Happen op de 1e etage bij 101 Winkels, Nieuwstraat 100 in Zwolle. De openingstijden zijn van 10.00 uur - 21.30 uur. De keuken sluit om 20.30 uur.

kPNI?
Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde regeneratieve therapie. Voeding, beweging, je geschiedenis – soms tot generaties terug – komen aan bod voor optimale gezondheid.

Leveranciers ‘met de poten in de klei’
Wij kozen onze leveranciers vanwege hun respect voor de aard en natuurlijke behoeften van hun ‘product’. Dus: geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, kunstmest, hormonen of preventief geneesmiddelengebruik. Da’s goed om te weten en gezond om te eten!

Over Eetatelier Prosit!
Rick Huiskamp, chef, en Marianne Bulder, orthomoleculair kPNI therapeut, laten u weten en lekker eten volgens de kPNI. Gedreven door hun liefde voor elkaar, lekker eten, drinken en het leven in al zijn vormen werd Eetatelier Prosit! door de vraag van cliënten van Prosit! (www.praktijkprosit.nl) een feit. Prosit! Op uw Gezondheid.
Datum & tijd
02 February 2017
16:00 - 19:00
Adres
Eetatelier Prosit!
Nieuwstraat 100
8011 TS ZWOLLE
Contact
Marianne Bulder
064188111
http://www.eetatelierprosit.nl
eten@eetatelierprosit.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media