Op Koningsdag 27 april staat het Groene Hart van Kampen in het teken van de Kings & Queens Bootcamp. De Kings & Queens is een parcours waarbij je onderweg sportieve uitdagingen en obstakels tegenkomt die jij moet overwinnen. En dat in een decor van ons mooie groene hart.

Dit is de ultieme uitdaging die je voor jezelf, met collega’s, vrienden, sportmaten en/of familie moet aan gaan om jouw eigen en elkaars fysieke en psychologische grenzen op te zoeken. Haal het maximale uit jezelf en doe mee!

Tijdstip:
Er zijn twee rondes waarbij je mee kunt doen. Om 9:30 uur of om 11:30 uur. Schrijf je bijtijds in. Het aantal deelnemers kent een max. van 50 deelnemers per ronde. Als je samen met een vriend, vriendin of als team ingedeeld wilt worden, geef dit dan aan op het inschrijfformulier en we zullen hier bij de indeling rekening mee houden.

Locatie:
De start vindt plaats op het kunstgrasveld aan de Cellebroeksweg (ter hoogte van het gemeentehuis). Het parcours van de Kings & Queens Bootcamp zal in de directe omgeving hiervan plaatsvinden zodat het voor de toeschouwers ook leuk is om te volgen.
Je spullen kunnen worden opgeslagen (neem geen waardevolle spullen mee). Er is echter geen kleedkamer of douche-gelegenheid, dus kom in je bootcamp-outfit en ga als echte warrior weer op huis aan.

Doel:
Bij de Kings & Queens Bootcamp staat plezier, uitdaging en individuele en teamkracht voorop. Het wedstrijdelement is een onderdeel ter motivatie maar niet het hoofddoel! Aan het eind worden de sterkste King en Queen en het sterkste Lions-team gekozen en verdien je eeuwige roem voor deze Koningsdag. Er zijn geen tijdsuitslagen en de jury beslist.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij de 'Veelgestelde Vragen' op www.kamperoranjevereniging.nl of mail naar oranje@kamperoranjevereniging.nl.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media