Een heerlijke middag actief of creatief aan de slag: dat kan dit seizoen iedere 2e zaterdag van de maand want dan is het Kunstmiddag bij Quintus. Voor slechts € 7,50 volg je één van de leuke, actieve, creatieve of inspirerende workshops, inclusief koffie en thee! Je kunt alleen komen maar nog leuker: kom samen met een vriend/vriendin, vader/moeder, zoon/dochter, broer/zus of buurjongen/buurmeisje!

Tijdens de Kunstmiddag van 11 februari bruist het van de muziek in Quintus met drie muzikale workshops voor jong én oud, een Muzikale Speeltuin (gratis inloop) en de allereerste Ierse Sessie (gratis).

Workshop PIANOPROEVERIJ VOOR VOLWASSENEN
Nooit de kans gehad om piano te leren spelen? Neem eindelijk plaats achter het klavier bij deze pianoproeverij voor volwassenen tussen 15.45 en 16.45 uur.

Workshop SING IT!
Zing je graag of zou je het eens willen uitproberen? Maak bij de workshop Sing It! kennis met alles wat bij het zingen komt kijken. Hoe krijg je het makkelijkste geluid uit je lijf en stembanden? Hoe kun je kleur geven aan tekst terwijl je zingt? Hoe kun je een liedje naar je hand zetten? En natuurlijk ook: hoe kun je meerstemmig zingen? Docenten Linda, Suze en Yko geven je alledrie een workshop van 3 kwartier. Aanvang 14.00 uur. Einde rond 16.15 uur.

Workshop KLEUTER- EN JUNIORPIANO
Jong geleerd is oud gedaan! Voor kinderen van 4 tot ongeveer 8 jaar is er daarom deze supertoffe workshop Kleuter- en Juniorpiano. Kom binnen en ervaar muziek maken met z'n allen rondom de piano. Zing, beweeg en bespeel de toetsen onder begeleiding van pianodocente Henriëtte Prins. Schrijf je snel in om gegarandeerd te zijn van een plekje!

Voor de Workshops Pianoproeverij, Sing It en Kleuter- en Juniorpiano zijn de deelnamekosten €7,50 per persoon inclusief een kopje koffie, thee of ranja! Aanmelden voor één van deze drie workshops kan via deze link!

Gratis inloop: MUZIKALE SPEELTUIN
In deze muzikale speeltuin kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar allerlei kinderinstrumenten uitproberen. Vanaf 14.00 uur kun je binnenlopen! De toegang is gratis. Aanmelden kan hier!

Ook leuk! IERSE SESSIE
Speel je al langer Ierse muziek of begin je net? Neem je instrument mee en schuif gezellig aan om met zijn allen een middagje ongedwongen muziek te maken. Wil je alleen luisteren of meezingen, dan ben je uiteraard ook welkom! De toegang tot deze eerste Ierse Sessie bij Quintus is gratis.

Kijk hier voor meer informatie of inschrijven!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media