Op zaterdag 25 februari 2017 is de Bovenkerk te Kampen het decor voor een prachtig koorconcert door een groot samengesteld gemengd koor en Kinderkoor De Blijde Stem uit Urk. Het concert begint om 19.30 uur.

De gemengde koren Shalom (uit IJsselmuiden), Excelsior (uit Urk) en Zingt voor Hem (uit Ommen), alle onder leiding van dirigent Minne Veldman, zullen gezamenlijk optreden als één groot koor van ongeveer 200 zangers en zangeressen. Dit grote koor brengt een aantal prachtige Nederlandstalige liederen. Bekende liederen, maar ook nieuw en eigentijds repertoire, bijvoorbeeld het feestelijke “Jubilate, zing tot God” en het gevoelige “Ik zal er zijn”, bekend van Sela. Ook Kinderkoor De Blijde Stem uit Urk zal van zich laten horen. Dit koor werd 20 jaar geleden opgericht (het staat sinds die tijd onder leiding van Minne Veldman) en bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Het kinderkoor heeft altijd veel solisten in de gelederen. Naast koorzang staat er ook veel samenzang op het programma. De begeleiding wordt verzorgd door twee klinkende namen: André van Vliet zal het prachtige Hinsz-orgel bespelen, terwijl Johan Bredewout de vleugel voor zijn rekening neemt.

Om dit concert te kunnen bekostigen wordt er entree geheven. Aan de kerk kost een toegangskaart € 12,50, in de voorverkoop € 10,00. Wie jonger is dan 16 jaar mag gratis naar binnen. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de koorleden en via de webwinkel van www.minneveldman.nl. De kerk gaat open om 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Datum & tijd
25 February 2017
19:30 - 21:00
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261JX Kampen
Contact
Harry Frijlink

www.shalom-kampen.nl
harryfrijlink@hotmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media