Altijd al een rondreis door Zuid-Afrika willen maken? Grijp dan nu je kans! Het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, uit de townships van Kaapstad, neemt je aan de hand van thema’s als identiteit, taal en afkomst mee naar het échte Zuid-Afrika. Samen met twee hemelse zangeressen en award-winnend hiphopkunstenaar Jitsvinger, bezorgen ze je een brede glimlach én kippenvel.

South African Road Trip: Celebrating Life is een voorstelling met poëzie, zang, dans en prachtige videobeelden. De cast voert je mee langs de Westkaap en laat een prachtige mix zien van verschillende culturen en bevolkingsgroepen die hier naast elkaar leven. Xhosa, Zulu, Afrikaans, Afrikaaps en Engels: wat zijn de verhalen van de mensen die deze talen spreken?

“South African Road Trip heeft naast hoge amusementswaarde ook diepgang, waardoor we echt in contact worden gebracht met de Afrikaanse cultuur. Er is namelijk meer in Zuid-Afrika dan de Big Five en de Tafelberg”.

4 maart - 20.15u in de Stadsgehoorzaal aan de Burgwal in Kampen. Klik hier voor het reserveren van kaarten. 


Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media