Op zaterdag 25 februari, 14.00 uur houdt cultuurZIEN een stadswandeling. In februari staat de rol van paarden in de Kamper samenleving van vroeger centraal. Het zal o.a. gaan over de stadsstal en de paardensteiger, over het vervoer van goederen en mensen, over trekpaarden en keurveulens. In dit tijd geld, zonder paarden geen vervoer. Dus bemoeide de stedelijke overheid zich intensief met de verzorging van paarden.

De stadswandeling start om 14.00 uur in het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De wandeling duurt ca. 1, 5 uur en de deelnamekosten bedragen €6,- p.p. (met biebpas €5,-). Vooraf opgeven voor deelname is niet nodig, tenzij men met een groep komt.
Datum & tijd
25 February 2017
14:00 - 15:30
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg -
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media