Het is de eerste keer dat de Mattheus Passion door Ars Musica in Kampen uitgevoerd wordt. Aan dit concert wordt medewerking verleend door het Jong Vrouwenkoor, het Concertkoor en het Orkerst van Ars Musica onder leiding van chef-dirigent Patrick van der Linden.

De tweejaarslijke uitvoering van de Mattheus Passion is voor Ars Musica een echte traditie geworden. Afgelopen jaar op Goede Vrijdag waren het Concertkoor en Orkerst op NPO 2 te zien in een samenwerking met de EO. Deze uitvoering van de Mattheus Passion werd 'adembenemend' genoemd.

Ook dit jaar werkt dirigent Patrick van der Linden samen met de beste (internationale) musici: onder de solisten zijn onder meer Bert van de Wetering (Christuspartij), Seil Kim (tenor) en Margreet Rietveld (sopraan).

De uitvoering van de Matthäus Passion vindt plaats op vrijdag 24 maart om 19.30 uur in de Bovenkerk van Kampen. Meer informatie en kaarten via www.stichtingarsmusica.nl of Boekhandel de Rank, Oudestraat 17, Kampen.
Datum & tijd
24 March 2017
19:30 - 22:00
Adres
Bovenkerk Kampen
Koornmarkt 28
8261 JC Kampen
Contact
Hanna
0651633783
www.stichtingarsmusica.nl
marieta@stichtingarsmusica.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media