Wanneer ben je in de bloei van je leven? Voor de één is dat zijn jeugd, de ander bloeit pas op na zijn vijftigste. Karin Bloemen is van mening: de bloei van je leven is nu!

Inspiratie, energie en humor. Dit is Bloemen in volle bloei.

Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Bij ons in Kampen mag Esther Mijnheer met Karin op het podium staan. Esther speelde in januari een glansrol als Glinda, de heks van het Zuiden, in onze eigen productie The Wiz. Ze is 24 jaar en in het dagelijks leven studeert ze Logopedie in Zwolle.

De voorstelling vindt om 20.15u plaats in de grote zaal. De entree bedraagt €27,50 en€25,00 voor sgz pas houders. Klik hier voor het reserveren van kaarten.

Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84

Foto: labloemen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media