Voedsel en verhalen. Ze zijn al sinds mensenheugenis met elkaar verbonden. We hebben allemaal wel een favoriet familierecept dat ons herinnert aan oma of aan een bijzondere gebeurtenis: "Weet je nog wel dat..." En we vertellen. Eten heeft een verhaal. Samen eten nodigt uit tot het delen van verhalen. Dit is precies wat we doen tijdens twee workshops op Internationale Vrouwendag Kampen.

In de (kook)workshops van het Verhalenhuis maak je kennis met het (levens)verhaal van een Kamperse die afkomstig is uit Duitsland en een IJsselmuidense die haar roots heeft in Joegoslavië en deels in Afghanistan. Deze koks helpen ons met het bereiden van hun favoriete recept. Tijdens het koken maken we kennis met hen, met elkaar en met onze verhalen
Datum & tijd
04 March 2017
11:00 - 13:00
Adres
De Juttershoek
Bovennieuwstraat 2
8261 HD Kampen
Contact
Diana de Groot
06-18604571
https://www.facebook.com/verhalenhuiskampen/?ref=aymt_homepage_panel
verhalenhuiskampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media