Zondag 12 maart van 13.00 tot 17.00 uur kan de bezoeker aan de Koornmarktspoort in Kampen gratis een ‘Bert van Santen- kunstwerk’ maken en mee naar huis nemen.

In de Koornmarktspoort in Kampen exposeert de Zwolse kunstenaar Bert van Santen zijn Ruimtelijke Ongerijmdheden. Van Santen speelt een visueel spel waarbij het proces van kijken en zien onderzocht wordt. Opvallend in zijn werk zijn de zich herhalende patronen en structuren en de variaties die zich daarin kunnen voordoen. Van Santen maakt veelvuldig gebruik van de perspectief. Daarbij blijft hij voeling houden met de bron, die hem altijd is blijven fascineren: het water met haar spiegelingen, rimpelingen, patronen, ellipsen en reflectie.

Is kunst jouw linkse hobby, kom dan naar dit sociale-samen-kunst-event. Bekijk je kunst liever vanuit rechts, voel je dan ook welkom. Hier wordt geen subsidie geslurpt. Jouw ‘Van Santen-kunstwerk’ is gratis. Benader je de kunst liever wat intellectueler, weet dan “Jeder Mensch ist ein Künstler” en kom zondag 12 maart naar de Koornmarktspoort in Kampen!
Zie hoe alle visies samenvallen als je jouw eigen ‘Van Santen, nr.2017-Q’ kunstwerk maakt. Neem je mobiele telefoon mee.
Include Meet & Greet.

Meer informatie?
Yvonne Oordijk | Coördinator Koornmarktspoort
Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat 133
8261 CK Kampen
038-3317361
y.oordijk@kampen.nl
Datum & tijd
12 March 2017
13:00 - 17:00
Adres
koornmanspoort
IJsselkade 1
8261AB Kampen
Contact
Yvonne Oordijk
038-3317361
http://www.stedelijkmuseumkampen.nl
Y.Oordijk@kampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media