Op vrijdag 31 maart houdt de vakopleiding Open Dag in het Ikonen Museum in Kampen.
Docenten en cursisten zijn aanwezig met iconen en vertellen over de lessen en het lesmateriaal.
Het Ikonenmuseum ligt op een prachtige historische plek in het monumentale centrum van de oude Hanzestad Kampen. Het museum is gevestigd in een historisch klooster dat ooit deel uitmaakte van het convent van de Minderbroeders.

De Vakopleiding voor Ikonen Schilders is één van de opleidingen van Boulevard Magenta School voor Ambacht & Kunst te Laag Soeren. Naast de opleiding worden er ook wekelijkse en maandelijkse iconenlessen gegeven. In de zomer vinden er meerdaagse iconenworkshops plaats rond een speciale icoon. Bijvoorbeeld een Maria Magdalena of Engelen icoon. Men leert schilderen volgens de originele regels uit de oudheid en maakt zich de ambachtelijke technieken eigen.
Datum & tijd
31 March 2017
11:00 - 15:30
Adres
Ikonen Museum
Buiten Nieuwstraat 2
8261 AV Kampen
Contact
Rein Aardema
0313-437681
www.boulevardmagenta.nl
info@boulevardmagenta.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media