De Matthäus-Passion van Bach, uitgevoerd door het Amsterdam Baroque Orchestra and choir, onder leiding van Ton Koopman.

De Matthäus-Passion van Bach moet je gewoon minimaal één keer in je leven live hebben gehoord. Het werk bevat alles wat een mens nodig heeft: troost, warmte en emoties in hun meest pure vorm. Maar bovenal is het een aaneenrijging van tijdloos mooie koormuziek, aria’s en instrumentale begeleiding, met bekende aria’s als ‘Ich will dir mein Herze schenken’, ‘Erbarme dich’, ‘Gebt mir meinem Jesum wieder’, ‘Aus Liebe will mein Heiland’, en natuurlijk ‘Mache dich, mein Herze, rein.’ ‘De Matthäus’ in een uitvoering door het Amsterdam Baroque Orchestra & Choir, dat betekent Barok op zijn besten Bach op zijn mooist.

Dirigent Ton Koopman is een gepassioneerd voorvechter van de authentieke uitvoeringspraktijk en heeft met ABO&C een gezelschap van topspecialisten op oude instrumenten verzameld. Bachs magnum opus is zodoende voor velen iets om jaarlijks naar uit te zien. Terecht, want de Matthäus-Passion spreekt direct telkens opnieuw tot het hart, van het overrompelende openingskoor tot het meeslepende slotkoor.

MEer informatie en tickets: http://www.amsterdambaroque.com/concerten

Bovenkerk, Kampen | 6 april | 19.30 u | www.amsterdambaroque.nl
Datum & tijd
06 April 2017
19:30 - 22:00
Adres
Bovenkerk Kampen
Koornmarkt 28
1033HJ Kampen
Contact
Iris Tzur
0639841950
http://www.amsterdambaroque.com/concerten
publicity@amsterdambaroque.com
Doelgroep
Senioren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media