Twee keer per jaar, wanneer de klok verzet wordt, kan je door de hele Kampense binnenstad genieten van livebands in allerlei genres. In heel veel kroegen en cafés spelen verschilende bands het dak eraf. Binnenkort geven we hier een overzicht van alle bands.

Rockcafé The Corner
In Rockcafé The Corner speelt, op zaterdag 25 maart, de band DIFFERENT. De band speelt pop- en rockcovers voor iedereen die jong is en/of zich jong voelt. Bandleden Hanneke Doze, Gert Lok, Jaap van Duin en Jo Goudbeek brengen een gevarieerde setlist mee met songs van o.a. Anouk, Waylon, Heart, Lynnard Skynnard en zelfs André Hazes. Bekijk hier de volledige playlist. Zoals altijd met Bandjesavond is dit optreden gratis toegankelijk.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media