Kom zondag 12 maart vanaf 16:00uur gezellig naar Jazz aan de IJssel, georganiseerd door Jazzclub Kampen!

Jazzpiration uit Enkhuizen is opgericht in 1986 en bestaat uit een aantal enthousiaste Jazzmuzikanten, die in de loop der jaren, ook in andere orkesten, veel ervaring hebben opgedaan met het spelen van hun favoriete muziek: “DE OUDE STIJL JAZZ”.
Inmiddels is de Jazzpiration Old Style Jazzband een zeer gewaardeerde en regelmatig terugkerende gast geworden in Jazzclubs, op Jazzfestivals en andere evenementen in binnen- en buitenland, waarbij niet alleen het publiek maar ook de organisatoren zich zeer hebben vermaakt.
Jazzpiration moet je zien optreden, want daar waar de band speelt, ontstaat een aparte en gezellige sfeer, de aanwezigen zijn hierbij de grote winnaars.

Bezetting:
Herman Wildenberg : trombone
Jan Tool : saxofoon
Joop Paartman : banjo
Simone Mens : bas
Hans Peter Pluim : trompet
Leo van Essen : saxofoon
Joop Mos : drums

Jazz Club Kampen
Restaurant De 4 Jaargetijden
IJsselkade 59
Kampen
Datum & tijd
12 March 2017
16:00 - 00:00
Adres
Jazz Club Kampen - Restaurant De 4 Jaargetijden
IJsselkade 59
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media