AC/DC UK
Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance. Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders.
De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber.
AC/DC UK heeft ‘the looks’, ‘the sound’ en ‘the attitude’ van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC!

Trez Hombrez
Een eerbetoon aan ZZ-top kun je maar op 1 manier doen. Gitaren, sigaren en lange baarden zijn daarbij de ingrediënten die je nodig hebt. Trez Hombrez brengt je terug naar het leven van ZZ-Top, een band vol met verassingen. De mannen van Trez Hombrez nemen zichzelf absoluut niet serieus, en kopieren op een perfecte manier de grote helden van zz-top.

Snaggletoöth
Motörhead was de 'loudest, hardest rocking band' van de laatste vijf decennia. Met het overlijden van frontman Lemmy op 28 december 2015, kwam er een einde aan een het heavy metal tijdperk van Motörhead. Snaggletoöth is een van de beste Motörhead-tributebands in Nederland. Sinds 2005 speelt Snaggletoöth voor bierdrinkers en hellraisers in heel Nederland en daarbuiten. De band bestaat uit drie rockers met een bak aan ervaring. De mannen zijn niet helemaal onbekend in Kampen, eerder stonden ze al in 't Ukien.
Datum & tijd
01 April 2017
21:45 - 01:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
J. Meuleman
0652518611
www.musicclubkampen.nl
info@musicclubkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media