Op 2e Paasdag in Music Club Kampen: De leukste fair van het Oosten met de beste standhouders, de gezelligste workshops, genoeg activiteiten voor de kids en uiteraard lekker eten op een prachtige locatie!

Kom jij op 2e Paasdag ook de lente proeven en inspiratie opdoen bij de talrijke sfeervolle kramen? We bieden een grote diversiteit op het gebied van o.a. lifestyle, fashion, wellness, beauty, art en nog veel meer! Tijdens de Lente Fair is er van alles te beleven voor jong en oud!

Deze Lentefair willen we vooral ook ruimte bieden aan de creativiteit van de bezoekers. Diverse workshops voor jong en oud maken van de Lente Fair een leuk dagje uit! Onze prachtige locatie biedt veel ruimte binnen, maar we hebben ook een groot buitenterrein welke zich uitstekend leent voor buitenactiviteiten.
Datum & tijd
17 April 2017
12:00 - 18:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
Jorita Meuleman
0652518611
www.musicclubkampen.nl
info@musicclubkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media