CRK Voices onder leiding van Jan Quintus Zwart geeft op 4 en 11 april 2017 een passieconcert in De Hoeksteen te IJsselmuiden en in de Ichthuskerk te Hasselt. Beide concerten beginnen om 20.00 uur en op het programma staat de passiecantate ‘Redeemer of my heart’. Het koor wordt instrumentaal begeleid door Chloë Elsenaar (viool), Jan Lenselink (piano) en Ronald IJmker (orgel) in IJsselmuiden en Ronald IJmker (piano) en Evan Bogerd (orgel) in Hasselt.

Stille week
Aan de vooravond van de ‘stille week’ en als onderdeel daarvan zal deze cantate in zijn geheel worden uitgevoerd, waarin het koor op indrukwekkende wijze een aantal momenten uit het lijdensverhaal schildert in klank en woord. Ook de muziekinstrumenten dragen bij aan de ervaring van de diepte van het lijden en sterven van Jezus.

CKR Voices
Het 15-jarige CRK Voices telt ruim honderd leden en is een enthousiaste groep zangers en zangeressen uit een zeer ruim gebied rondom Kampen, die betrokken is op elkaar. Via projecten, zoals nu bij het instuderen van het Requiem van componist Bart Oenema dat op 4 mei in Kampen zal worden uitgevoerd, kan een liefhebber van samen zingen kennismaken met het koor. Het repertoire dat dirigent Jan Quintus Zwart voor het koor zoekt is voornamelijk Engelstalig (Amerikaanse muziekstukken), maar ook veel Nederlandstalige liederen worden ingestudeerd. Naast de Passie- en Kerstconcerten geeft Voices jaarlijks een gratis concert in juni ter afsluiting van het seizoen. 

Kaartverkoop
Kaarten á € 5,00 per stuk zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden en Fotorama Kampen, De Rank Kampen, Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden en Foto Tuinman Hasselt. Aan de kerk kosten de kaarten € 7,50. De kerk is open om 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur. Voor meer informatie: www.crkvoices.nl
Datum & tijd
04 April 2017
20:00 - 21:45
Adres
De Hoeksteen
Goudplevier 103
8271 GB IJsselmuiden
Contact
Willem deJonge
+31652682911
http://www.crkvoices.nl/
info@crkvoices.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media