Dit voorjaar doet zich een opmerkelijk fenomeen voor in Kampen. In korte tijd zijn er verschillende evenementen waar de Argentijnse tango een rol speelt. Was er op zaterdag 25 maart een Tango- en Salsadansfeest bij MeetPoint, op zaterdag 8 april a.s. zijn belangstellenden van harte welkom in het centrum voor kunst en kunsteducatie Quintus. Tangoschool Tango Alegría verzorgt er twee vrolijke workshops om de Argentijnse tango aan den lijve te ervaren. Een dans, die gaat over leiden en volgen, overgave, elegantie en… over samen.

De eerste workshop van 14:00 tot 15:00 uur is een vrolijke kennismaking met de milonga, een feestelijke dans binnen de Argentijnse traditie, om daarna om 15:15 uur dezelfde soort bewegingen te gebruiken in de Argentijnse tango.

In de workshops maken deelnemers op een ongedwongen wijze kennis met de essentie en de muziek van de Argentijnse tango. Met eenvoudige bewegingen worden de deelnemers tot dansen gebracht, waarbij het spel en plezier tussen de danspartners de boventoon voert.

De dans is voor alle leeftijden en er is geen danservaring voor nodig. Zonder partner aanmelden is mogelijk. Meer info en aanmelden kan via de website van Quintus, www.quintuskampen.nl, maar gewoon binnenlopen kan ook. Deelname kost € 7,50 p.p. voor de hele middag incl. koffie of thee.
Datum & tijd
08 April 2017
14:00 - 16:15
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261 GC Kampen
Contact
Marc van van Ameijden
06-11626940
http://www.tangoalegria.com
info@tangoalegria.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media