CultuurZIEN herhaalt de stadswandeling over ''Steuren en andere relatiegeschenken'' op zondag 2 april. Er wordt gewandeld langs locaties die iets vertellen over het geven van geschenken. Het schenken van dieren, dure hebbedingen of gewoon geld, maakte het handel drijven een stuk makkelijker. Strikt genomen was het omkoping, maar binnen bepaalde grenzen werd dit gedoogd.

De stadswandeling start om 14.00 uur in het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De wandeling duurt ca. 1, 5 uur en de deelnamekosten bedragen €6,- p.p. (met biebpas €5,-). Vooraf opgeven voor deelname is niet nodig, tenzij men met meer dan 4 personen komt. Aanmelden kan via kunst@cultuurzien.nl of telefonisch via (038)331 10 24. Kijk voor meer info op www.cultuurzien.nl.
Datum & tijd
02 April 2017
14:00 - 15:30
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media