Na vele verzoeken en smeekbedes hebben wij besloten om weer een (18+) Dance event te organiseren; de MUSIC CLUB NIGHT is terug!

Met dj’s Matsoe Matsoe en Barend van Deelen wordt het sowieso een avond met lekkere beats! Matsoe Matsoe zijn draaistijl is opzwepende house muziek afgewisseld met de lekkerste Urban, eclectische beats en freestyle. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de DJ booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer! Ook is hij inmiddels een succesvol vlogger op Youtube. Zijn kanaal heeft al meer dan een miljoen views en ook heeft hij al meer dan 16.000 abonnees op zijn kanaal “MatsoeMatsoeOfficial”.

Barend van Deelen ken je van de radio. Na 7 jaar bij 3fm draait hij nu op zaterdag en zondag bij radio538. In de nachtelijke uren draait deze good-looking dj de zalen plat met de lekkerste dance en vetste house van dit moment.

Aan de line-up worden nog een aantal lokale dj’s toegevoegd… We’ll keep you posted!
Datum & tijd
10 June 2017
21:30 - 03:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
J. Meuleman
0652518611
www.musicclubkampen.nl
info@musicclubkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media