Het concert “De Broederband in Love” nadert met rasse schreden. Vrijdag 7 april neemt het orkest van deze op-een-na oudste muziekvereniging van Kampen u mee in het thema Liefde. Wie verwacht een avond vol zoetsappige ‘feel-good’-muziek te horen, zal hogelijk verwonderd zijn. Liefde kent namelijk ook duistere kanten, uitdagingen, verdriet en pijn. Al deze kanten komen tijdens dit concert aan bod. Les Miserables, Cry of the last Unicorn, Rood, Romeo & Juliet, om alvast enkele nummers te noemen.

Multi-talent

Een speciale rol is er voor veelbelovend multi-talent Karlijn van Kruchten. Begeleid door het orkest zingt zij enkele klassiekers als The Rose, Hallelujah en Mag ik dan bij jou (van Claudia de Breij).

Om nog meer in de stemming te komen, heeft de vereniging een speciaal ‘Love-arrangement’ samengesteld. Op de website www.debroederband.nl vindt u daar alle informatie over.

Kortom, komt allen op vrijdag 7 april 2017, 20.00 uur Burgwalkerk te Kampen, voor ‘De Broederband in Love’!

Kaarten à €7,50 per stuk bestelt u alvast via reserveringen@debroederband.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media